Kvalitet, ergonomi og bæredygtighed
EgoErgo er leverandør af kontormøbler til både små og store virksomheder.
Vi har mange års erfaring fra branchen, og vi ved, at individuelle løsninger til netop din virksomhed er afgørende for, at jeres medarbejdere føler en glæde og stolthed ved deres arbejde. Oven i dette er vi blandt de førende leverandører i Danmark i forhold til ergonomiske løsninger - og ikke mindst i forhold til bæredygtige produkter som både i kvalitet og med hensyn til miljøbevidsthed er i absolut topklasse. 
Det er vi overbevist om, er afgørende i jeres valg af leverandør.

Kun langtidsholdbare produkter er økologisk værdifulde produkter

ErgoEgo arbejder konstant med miljørigtighed og respekt for det grønne ansvar. Det betyder 100% kontrol over produktion og levering gennemsyret af ordnede forhold. De producenter, vi samarbejder med, er en integreret del af hele vores struktur. Vores møbler bliver til ud fra de allerhøjeste krav, så vores kunder har tryghed for, at tingene er i orden.

Redelighed og transperans

I ErgoEgo er det en selvfølge, at din pris for fx en stol er fuldstændig den samme pris som vore øvrige kunder betaler. Ingen skjulte rabatter eller aftaler. 
Som vores kunde har du adgang til informationer om vores omkostninger og avance - alt er åbent og transperant.
Det mener vi, er den mest redelige måde at drive forretning på.


Ergonomi er medarbejderpleje

Designer ­ergonomi med individet i fokus - altid.

I ErgoEgo er vi ikke bare leverandører af kontormøbler. Vi skaber den individuelt tilpassede løsning – skræddersyet ergonomi – fordi vi ved, at folk er helt forskellige, og derfor skal de møbler, de arbejder med, fra, og på også være det.